Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Ziua internațională a garderobei de prost gust. Azi ai dreptul să porți absolut ce vrei fără să ții cont de reguli

Ziua internațională a garderobei de prost gust/ Pexels
Ziua internațională a garderobei de prost gust/ Pexels

Dacă ți-ai dorit vreodată să porți absolut tot ce vrei fără să ții cont de regulile fashionului impuse de societate, ei bine, astăzi este ziua în care poți pune pe tine toate acele piese vestimentare care au fost criticate.

În fiecare an, pe 17 octombrie, se sărbătorește Ziua Internațională a Garderobei de Prost Gust. Totul a început când, în anul 1970 serialul de comedie TV „Three’s Company” a prezentat un personaj pe nume Larry Dallas. Cu ajutorul acestui personaj a debutat Ziua Internațională a Garderobei de Prost Gust, el arătându-le oamenilor un exemplu fantastic despre cum să poarte hainele. De atunci, oamenii au sărbătorit această zi cu o lipsă completă de stil și modă.

Ziua internațională a garderobei de prost gust/ Pexels

Ziua Internațională a Garderobei de Prost Gust îndeamnă toți oamenii să poarte cele mai trăznite haine, în culori vii și electrizante, care să le pună în valoare personalitate. Această zi îți dă prilejul să porți acele piese vestimentare care nu merg cu orice, dar pe care le-ai vrea împreună cu restul hainelor din garderoba ta.

Actrița și cântăreața Christy Romano a spus odată: „Nu ai nevoie de haine foarte scumpe pentru a arăta drăguț!”

Cum sărbătorești Ziua Internațională a Garderobei de Prost Gust

În Ziua Internațională a Garderobei de Prost Gust, uită de modă și stil. Scopul acestei zile este să ieși în evidență, deci alege haine viu colorate cu modele interesante și ciudate. Poți inventa o ținută din draperiile bunicii tale sau chiar să scoți la lumină acele haine pe care le-ai cumpărat acum mult timp și de care nu te-ai atins pentru că ți s-au părut îngrozitoare atunci când ai ajuns acasă.

Citește și: Ziua internațională a scepticilor. Arma gândirii ascuțite a făcut lumea să evolueze

Distrează-te cu familia și prietenii tăi purtând ceva care este obraznic și nebun. Puteți viziona spectacole vechi și desene animate pentru a găsi idei trăznite și pentru a scoate din voi spiritul Zilei Garderobei de Prost Gust. De asemenea, faceți fotografii în timp ce purtați haine ciudate și împărtășiți-le pe social media cu urmăritorii voștri, folosind hashtagul #ZiuaGarderobeideProstGust sau #WearSomethingGaudyDay.

Și nu uita, nu fi timid! Este vorba despre distracție, despre a ieși în evidență și despre a ignora complet regulile impuse de lumea fashionului.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite