Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Piese vestimentare pe care trebuie să le ai iarna aceasta în garderobă

Piese vestimentare pe care trebuie să le ai iarna aceasta în garderobă/ Freepik
Piese vestimentare pe care trebuie să le ai iarna aceasta în garderobă/ Freepik

Sosirea sezonului rece ne spune să ne echipăm garderoba cu haine călduroase, pe care să le putem folosi, nu doar într-un mod practic, dar și într-unul fashion. Fie că ești adepta hainelor de colecție, a celor simple sau a acelor ținute care să te scoată din anonimat, noi ți-am pregătit mai jos, o listă de piese vestimentare, care ar fi necesar să le ai în garderobă.

Hainele de exterior

Aceasta este cea mai importantă piesă vestimentară care ar putea să existe în garderoba ta. Dacă ești genul de persoană care iubește comoditatea, te sfătuim să alegi niște haine groase, care să nu fie prea grele, ca și material sau voluminoase.

Citește și: Nu știi cu ce să te îmbraci? Iată cele mai trendy ținute pentru vremea rece

Puloverele descheiate

Cel mai practic este să alegi un pulover descheiat, pe care să îl poți asorta cu orice tip de pereche de pantaloni, sau pe care să îl poți da jos, dacă este mult prea cald la birou. Le poți purta și cu niște cămăși sau bluze mai subțiri. Cu timpul, vei putea observa că este o ținută extrem de practică!

Helanca

Aceasta este una dintre cele mai călduroase, dar și foarte practice bluze. Se pot purta sub un pulover, sub un anume sacou sau chiar cu o vestă călduroasă. Helancele sunt și foarte comode, extrem de ușor de purtat și de asortat, cu orice altă piesă vestimentară.

Citește și: Cizme și ghete pe care să nu le ratezi toamna aceasta. De Black Friday 2022 ai reduceri la toată încălțămintea de sezon

Șalul tip pătură

În acest an, aceste tipuri de fulare sunt foarte populare. Sunt foarte călduroase și pufoase, și pot reprezenta o adevărată comoară, pe timp de iarnă. Se pot purta, atât pe post de fular, dar pot fi folosite și în interior, dacă te cuprinde frigul și ai nevoie să te încălzești.

Încălțămintea călduroasă

Trebuie să ții cont de trei criterii definitorii, în ceea ce înseamnă pantofi. Să fie îmblăniți, să nu alunece și să nu fie impermeabili. Poți să fi foarte bine îmbrăcată, cu orice tip de haină călduroasă, însă dacă nu ești încălțat cu o pereche de pantofi adecvați, răceala este pe urmele tale.

Te-ar putea interesa și