ADVERTISEMENT

Ce pantofi se poartă primăvara aceasta. Fii la curent cu noile tendințe

Ce pantofi se poartă primăvara aceasta. Fii la curent cu noile tendințe/ Freepik
Ce pantofi se poartă primăvara aceasta. Fii la curent cu noile tendințe/ Freepik

În cazul în care garderoba de primăvară necesită o actualizare adecvată sezonului, cel mai bun loc pentru a începe este din partea de jos. Alegerile de stil solid încep cu o fundație la modă, deci, ce modalitate mai bună de a intra într-o serie de ansambluri proaspete în acest an decât într-una dintre cele mai mari tendințe de pantofi din 2023?

Poate că te gândești la o pereche de adidași pentru a da lovitura, dar nu ai nici o idee dacă e ceva aprobat, chunky sau alb clasic este calea pe care să mergi. Poate că aveți nevoie de o cizmă de iarnă de încredere, dar nu sunteți sigură dacă ar trebui să se claseze în zona de deasupra, dedesubt sau chiar în jurul genunchiului. Drept urmare, am pregătit o listă de 7 perechi de pantofi pentru a vă lua prin surprindere și pentru a vă satisface ideile.

1. Pantofii Mary-Janes

Atracția ținutei preppy nu a dispărut încă în 2023, dar când vine vorba de stilul preferat al pantofilor estetici, nu vă mulțumiți cu o simplă pereche de pantofi Mary Jane. Cea mai recentă întorsătură a acestei tendințe duce silueta clasică într-o notă, uneori chiar literalmente cu tălpi chunky și tocuri înalte. Gândiți-vă: țesături luxe, modele îndrăznețe, curele multiple și ornamente perlate.

2. Cizmele până la genunchi

În același mod în care se crede (oarecum) că hemele fustei cresc și scad odată cu prețurile acțiunilor, anumite lungimi ale cizmei sunt favorizate față de altele, în funcție de starea de spirit a fiecărui sezon. O cizmă cu aspect plăcut nu se demoda niciodată, dar pe măsură ce privim înainte la începutul unui nou an pentru tendințele care vor veni, preferințele noastre de încălțăminte urmează exemplul. Nu la fel de jos ca o sandalele, dar nu la fel de înalt ca omologul său peste genunchi, cizma înaltă de genunchi este opțiunea perfectă între ele, indiferent de culoarea, materialul sau călcâiul cu care îl asociați, potrivit Refinery.

Citește și: Ținute premiile Oscar 2023. Cele mai spectaculoase apariții ale vedetelor la gala din acest an

3. Pantofii Pantone

Pantone a dezvăluit că Viva Magenta este culoarea oficială a anului 2023, ceea ce înseamnă că o combinație magică de roșu-purpuriu, roz-aprins, fuchsia, zmeură și maro își va face loc în dulapurile noastre sub forma unei nuanțe luminoase, îndrăznețe. Nu există nici o modalitate greșită de a purta această nuanță care îmbunătățește starea de spirit, care poate oferi totul, de la adidași și pantofi până la tocuri, un semn în plus.

4. Balerinii fancy

La fel de mult ca tălpile platformei au un succes în acest moment, la fel sunt și balerinii, de la stilurile de balerine până la vârfurile ascuțite care au fost vârful Y2K. Dar nu confundați aceste modele de încălțăminte cu pantofii navetiști, pentru că ceea ce le lipsește în înălțime, ele se refac în strălucire. Acestea sunt niște tipuri de încălțăminte de lux potrivite pentru podele de dans și sărbători fabuloase, potrivit Refinery.

Citește și: 7 piese iconice pe care trebuie să le ai în garderobă în anul 2023

5. Bocancii de motocicliști

Moda motocicliștilor este în mod oficial mulțumită tuturor motocicletelor inspirate de pe pistele de primăvară / vară 2023. Cu catarame, mănuși și galore din piele, cu pantaloni de protecție și jachete moto care cimentau estetica ca o capsă de stil. Nu trebuie să concurezi pentru a aprecia ce trend-ul poate adăuga garderobei tale de iarnă, iar scufundarea degetului cu o cizmă este un loc bun pentru a începe.

6. Pantofii cu toc

Oricât de mult ne place aspectul chic, această tendință orbitoare nu are nimic de-a face cu tuxedos. În schimb, gândește-te la picioarele tale ca la niște cadouri care trebuie împachetate, la degetele de la picioare ca la niște cadouri mici pe care le poți lega chiar într-un arc. Acesta este aspectul emblematic al brandurilor precum Mach & Mach, fondată în 2017, de o pereche de surori din Tbilisi, în drum spre cel mai mare an al lor, potrivit Refinery.

Citește și: Ziua Internațională a bijuteriilor. Istoria celor mai apreciate accesorii din toate timpurile

7. Adidașii de tip hibrid

Ce se întâmplă atunci când încrucișezi silueta mereu cool cu un pantof practic, rezistent la iarnă? Credeți sau nu, veți obține un model hibrid ultra-modern care vă poate duce de la excursii în aer liber la rezervări în interior, nu este necesară schimbarea încălțămintei.

Te-ar putea interesa și