Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Ce haine nu trebuie să-ți lipsească din garderobă primăvara aceasta

Ce haine nu trebuie să-ți lipsească din garderobă primăvara aceasta/ Glamour
Ce haine nu trebuie să-ți lipsească din garderobă primăvara aceasta/ Glamour

Să începem cu întrebarea arzătoare ce ar trebui să am în garderoba mea de primăvară? Totul depinde de stilul personal.

De exemplu, o jachetă de primăvară este ceva de care veți avea nevoie, așa că aveți una sau două la îndemână! Dacă lucrați de acasă, s-ar putea să nu aveți nevoie de tocuri, ați înțeles ideea.

1. Pardesiul tip trenci

Probabil cele mai importante articole din garderoba de primăvara de pe aceasta lista. Un trench coat sau pardesiu tip trenci este excelent pentru vremea ploioasă și ca o piesă ușoară de stratificare, nu știi niciodată cum va fi vremea, așa ca având o haină versatilă te va ajuta cu adevărat atunci când îți planifici ținutele, practic pentru orice stil de viață, potrivit EmmaIreneCavanagh.

2. Rochie cu mâneci lungi

Dacă nu ești o persoană care se îmbracă, ignoră acest prim aspect esențial al garderobei de primăvară. Poți opta întotdeauna pentru o salopetă. Dar pentru cei care iubesc o rochie, veți obține o tonă de feminitate de la o rochie cu mâneci lungi de primăvară. O pereche cu cizme de glezna ca aceasta sau adidași, un cardigan sau trench și sunteți gata. Cine nu vrea să-și lase pantalonii după o iarnă lungă?

Citește și: Ținute premiile BAFTA 2023. Cum s-au îmbrăcat vedetele pentru covorul roșu

3. Cardiganul

Veți avea nevoie de un cardigan bun, primăvara, cu siguranță, încă necesită straturi și un cardigan moale și confortabil. Este o piesă ușor de purtat, casual, excelentă pentru a o arunca peste o rochie. Puteți să-l purtați ca strat superior sau sub un șanț de haine, nu puteți merge greșit, mai ales dacă sunteți tipul de persoană care preferă să fie fără haină, potrivit EmmaIreneCavanagh.

4. Haine din denim ușor spălăcit de primăvară

Toamna și iarna este totul despre spălare la întuneric și tipul de denim negru, primăvara este momentul pentru a trece la culori mai deschise și denimul vostru ar trebui să fie același. Deoarece este un pic mai cald, o culoare mai deschisă poate ajuta la reducerea căldurii dacă sunteți cineva care tinde să aleagă ceva fierbinte, altfel denimul ușor spălăcit arată foarte bine cu culori de primăvară, cum ar fi alb, roz și verde.

5. O adevărată suită de tricouri de primăvară

Tricourile de culoare solidă sunt foarte bune din motive evidente, nu mă pot gândi la ceva mai versatil decât un tricou alb, dar cele grafice, de primăvară sunt fantastice, deoarece aveți mai multe șanse să le arătați cu mai puține straturi.

Se potrivesc ca niciun alt item și calitatea este fantastică, există, de asemenea, ceva despre un brand mai elevat pentru a vă oferi acel sentiment special. De asemenea, consider că tricourile sunt punctul focal al ținutei și puteți merge pe puțină simplitate, potrivit EmmaIreneCavanagh.

6. Tenișii albi

Cel mai uzat și versatil pantof pentru primăvară ar fi un tenis alb. Aceștia se potrivesc cu totul, arată foarte bine și sunt atât de stilați încât ești literalmente inundat de alegeri.

Citește și: Ținute premiile SAG 2023. Cele mai impresionante ținute de pe covorul roșu

7. Geantă crossbody mică de primăvară

Nu am fost niciodată o persoană iubitoare de genți mari, dar o geantă mică crossbody este cea mai mare surpriză în această listă de articole esențiale de modă de primăvară. Primăvara este un moment în care aveți tendința de a fi afară și de a sta cât mai mult. Aveți nevoie de un loc pentru a vă scoate toate lucrurile esențiale.

O geanta crossbody mică va face exact asta, nu ai nevoie de nimic mare doar ceva care va funcționa pentru tine și stilul tău de viață.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite