ADVERTISEMENT

Cele 14 reguli pe care trebuie să le urmeze toate bonele familiei Kardashian-Jenner. Puțini sunt cei care acceptă să lucreze pentru această familie

Cele 14 reguli pe care trebuie să le urmeze toate bonele familiei Kardashian-Jenner. Puțini sunt cei care acceptă să lucreze pentru această familie/ Page Six
Cele 14 reguli pe care trebuie să le urmeze toate bonele familiei Kardashian-Jenner. Puțini sunt cei care acceptă să lucreze pentru această familie/ Page Six

Nu există familie mai faimoasă în lume, printre celebrități ca și clanul Kardashian. Kourtney, Kim, Khloé Kardashian, Kendall și Kylie Jenner sunt printre cei mai mari influenceri din lume, atât de mult încât show-ul lor TV „The Kardashians” este urmărit în întreaga lume.

Viața privată a surorilor a încetat să mai fie privată cu mult timp în urmă și un aspect al vieții lor, datorită programului lor încărcat, este modul în care își echilibrează munca cu îngrijirea copiilor lor. Pentru a face acest lucru, clanul angajează o serie de bone, la domiciliu, dar ceea ce nu a fost cunoscut până acum este procesul dur și controversat pe care trebuie să-l parcurgi pentru a fi angajat.

Mai jos, am pregătit o listă cu regulile, pe care trebuie să le urmezi pentru a fi angajată ca și bonă:

1. Bonelor nu li se permite să se apropie foarte mult de membri familiei Kardashian. Asta înseamnă că, acestea trebuie să respecte o distanțare fizică, dar și emoțională, iar, după ideile lui Kim, bona trebuie să o urmeze în spate.

2. Bonele nu au voie să fie genul de persoane atrăgătoare, pentru a nu exista probleme în familia lor.

3. Bonele sunt nevoite să fie mereu îmbrăcate la modă. Acest fapt se datorează tendinței paparazzilor de a le urma peste tot pe aceste vedete, și, în mod implicit, de a le face fotografii.

4. Bonele trebuie să se conformeze, cu privire, la ideea că, au de semnat un contract confidențial, prin care li se solicită să fie discrete și să nu ofere informații personale despre ceea ce se întâmplă în familie.

Citește și: Sfatul pe care l-a oferit o femeie pentru un machiaj perfect: „E o transformare completă și nu te costă nimic”

5. Procedura de selecție constă și într-un interviu, nu doar în depunerea de CV-uri, iar în cadrul acestui interviu, li se pune la încercare, inteligența, personalitatea și simțul modei.

6. Bonele nu își desfășoară doar activitatea de bonă, ci sunt solicitate în a merge și la magazin, în a face curat, în a duce gunoiul, tot ceea ce ține de casă.

7. Bonelor nu li se permite apariția televizată în show-ul familiei. Drept urmare, acestea trebuie să fie preocupate doar de copiii lor și nu de faimă și de ideea de a deveni cunoscut.

8. Bonele primesc un regulament, de vreo 20 de pagini, în care li se comunică tot ceea ce au de făcut, strict legat de copii și de îngrijirea acestora, cu detalii.

9. Bonele nu au voie să poarte bijuterii în preajma copiilor, iar totul e legat de incidentul din Paris.

Citește și: Cum și-a oficializat Pique relația iubita de 23 de ani. Ea e studenta care i-a luat locul Shakirei

10. Bonele nu au voie să se fotografieze cu copiii familiei Kardashian. Totul e legat de confidențialitate și de ideea de a nu apărea în diverse ipostaze acești copii.

11. Bonele trebuie să se înțeleagă cu întreaga familie și cu prietenii acestora pentru a nu exista anumite neînțelegeri.

12. Bonelor li se comunică să îmbrace copiii la modă, atunci când părăsesc incinta casei lor.

13. Bonele trebuie să fie disponibile într-un interval de timp de 24/7. Adică, cam tot timpul.

14. Bonele trebuie să aibă grijă și de cățeii familiei Kardashian.

Te-ar putea interesa și