Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Imagini exclusive de la nunta lui Daniel Pavel. Prezentatorul de la Survivor și Ana Maria Pop au spus „DA” pe 8 iunie 2024

Nunta lui Daniel Pavel/ Foto: Instagram
Nunta lui Daniel Pavel/ Foto: Instagram

Astăzi, 8 iunie 2024, Daniel Pavel și Ana Maria Pop și-au unit destinele într-un cadru de vis la Palatul Snagov. Evenimentul mult-așteptat s-a desfășurat într-o atmosferă de basm, unde mireasa a fost însoțită de tatăl ei pe braț până la locul ceremoniei.

După căsătoria civilă, mirii și-au continuat ziua cu o ceremonie religioasă, unde și-au jurat credință veșnică în fața lui Dumnezeu. La scurt timp după căsătoria civilă, un curcubeu a apărut pe cer, un semn considerat de bun augur pentru cei doi.

Prezentatorul de la Survivor a vorbit cu entuziasm despre momentul în care el și Ana Maria vor deveni soț și soție, iar astăzi, visul lor a devenit realitate. Daniel Pavel și Ana Maria Pop s-au căsătorit pe malul lacului Snagov, într-o locație special amenajată pentru eveniment. Mireasa, îmbrăcată într-o rochie scurtă și ținând în mâini un buchet de bujori, a fost condusă de tatăl ei spre locul unde i-a spus „DA” alesului inimii ei. Daniel Pavel a optat pentru o ținută elegantă, compusă dintr-o cămașă albă, pantaloni deschiși la culoare și un sacou bleumarin.

Citește și: Cum să-ți planifici nunta în această vară, în funcție de zodie. Detaliile care vor face diferența la evenimentul tău

După ceremonie, cei doi s-au urcat pe o barcă și s-au retras pentru câteva momente de intimitate înainte de a se pregăti pentru cununia religioasă. Însoțiți de cele două perechi de nași, Daniel și Ana Maria au devenit soț și soție și în fața lui Dumnezeu, îmbrăcați în al doilea rând de ținute: ea, într-o rochie tip sirenă, foarte decoltată, cu trenă lungă, iar el, într-un costum negru, cu cămașă albă și papion.

Petrecerea de seară, desfășurată într-un restaurant decorat cu flori mov, albastre și roz, include un meniu sofisticat și momente speciale pentru cei peste 300 de invitați. Printre aceștia se numără și prieteni apropiați, cum ar fi Jorge, care se va ocupa de întreținerea atmosferei, dar și Zanni, câștigătorul Survivor România All Stars 2024

Deși băiatul lui Daniel Pavel, Antoniu, nu a putut participa din cauza examenelor în Austria, restul familiei și prietenii apropiați au fost prezenți pentru a sărbători acest moment special alături de cei doi miri, relatează Libertatea.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite