Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Cum alegi televizorul perfect de Black Friday 2022. La ce să fii atent când îți cumperi un Smart TV

Cum alegi televizorul perfect de Black Friday 2022/ Freepik
Cum alegi televizorul perfect de Black Friday 2022/ Freepik

În cazul în care vrei să-ți cumperi un televizor nou de Black Friday 2022, trebuie să ții cont de câteva lucruri. În materialul de mai jos vei găsi informații despre cum să alegi televizorul perfect în ziua cu cele mai mari reduceri din an.

Înainte să-ți cumperi televizorul dorit de Black Friday, va trebui să știi ce anume vrei, întrucât există mai multe tipuri de televizoare. Implicit, trebuie să-ți calculezi bugetul înainte de a te apuca de cumpărături. Trebuie să știi câți bani vrei să dai pe el și să ții cont de oferte.

Dacă nu ești adeptul tehnologiei de ultimă oră, poți oricând opta pentru un televizor clasic care poate fi, în funcție de caz, HD, Full HD, Ultra HD 4K. Practic, cu acesta nu te vei putea conecta la internet, dar vei putea vedea filme dacă le conectezi, spre exemplu, la un laptop, printr-o mufă VGA sau HDMI.

Citește și: Telefoane ieftine și bune. Ce să cauți atunci când faci cumpărături de Black Friday 2022

Cea mai apreciată categorie este cea a televizoarelor smart, pe care le poți găsi, de asemenea, la promoție de Black Friday, într-o gamă foarte largă.

Televizor LED
Nei 43NE6900
Televizor Philips
OLED 55OLED707/12
Televizor LED
Star-Light
Televizor Horizon
LED 43HL7539U/C
Televizor Philips LED
The One 43PUS8507/12
Televizor LED Smart
Star-Light

Trebuie menționat că din această categorie mai fac parte și televizoarele Android care, în mare parte, știu să facă cam același lucru ca cele smart, doar că, în plus, poți instala pe acesta aplicații Google și le poți atașa inclusiv un mouse, pentru o navigare mult mai ușoară.

Citește și: Cum să-ți alegi laptopul potrivit. Vezi criteriile și recomandările de care să ții cont

Televizor LED
NEI 39NE4000
Televizor
LG 43NANO773PA
Televizor Philips
LED The One 65PUS8807/12

Nu în ultimul rând, există televizoarele 3D, pentru împătimiții absoluți ai cinematografiei. Cu ajutorul unui asemenea televizor vei putea vedea filme în format 3D, dacă ți le-ai achiziționat corespunzător, însă simpla vizionare a canalelor TV nu va fi influențată.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite