Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Electrocasnice ieftine de Black Friday 2022. Vezi cele mai bune oferte la produsele de pe lista ta

Electrocasnice ieftine de Black Friday 2022/ PexelsElectrocasnice ieftine de Black Friday 2022/ Pexels
Electrocasnice ieftine de Black Friday 2022/ Pexels

Electrocasnicele au devenit produse indispensabile în gospodăriile oamenilor, făcându-ne viața mult mai ușoară. Dar, pe cât sunt de utile, pe atât sunt de scumpe. Black Friday 2022 este prilejul perfect pentru tine să poți achiziționa electrocasnicele dorite la cele mai mici prețuri. Află din materialul de mai jos care sunt electrocasnice ieftine de Black Friday 2022.

Reducerile la electrocasnice sunt în topul căutărilor românilor, fie că este vorba de achiziții noi sau de înlocuirea unei piese mai vechi, acesta este momentul propice de investiție în utilarea completă a casei.

Retailerii autohtoni se luptă în promoții care mai de care mai avantajoase pentru clienții finali. În funcție de cerințele pieței, reducerile aplicate de Black Friday 2022 cresc considerabil. Așadar, vestea bună este că discounturile cu adevărat substanțiale sunt chiar la cele mai căutate și dorite produse din piață.

Odată cu dezvoltarea tehnologiei, multe companii au fost nevoite să se adapteze noilor cerințe ale consumatorilor și să lanseze pe piață electrocasnice menite să le satisfacă nevoile. Mașina de spălat, frigiderul și aragazul sunt cele mai importante electrocasnice din gospodărie, iar pe lângă preț, care este principalul factor pentru achiziționarea electrocasnicelor, consumatorii mai sunt interesați de eficiența energetică, rapiditatea de execuție a funcțiilor și de design.

Caracteristici în funcție de care să-ți alegi electrocasnicele de Black Friday 2022

Mașini de spălat

Pentru a achiziționa o mașină de spălat trebuie să țineți cont de mai multe caracteristici și specificații ale aparatelor. Mașinile de spălat pot fi de patru tipuri: mașină de spălat rufe cu încărcare verticală, mașină de spălat rufe cu încărcare frontală, mașină de spălat rufe slim cu încărcare frontală și mașină de spălat rufe compactă cu încărcare frontală

Citește și: Black Friday 2022. Magazinele care și-au anunțat reducerile de anul acesta. Fii pe fază pentru cele mai bune oferte!

Alte aspecte pe care le iau în calcul consumatorii atunci când vor să-și achiziționeze o mașină de spălat sunt: consumul de energie al mașinii de spălat rufe, programele de spălare și funcțiile adiționale, numărul de rotații și capacitatea de încărcare.

Masina de spalat rufe
Beko WUE7636X0A
Masina de spalat rufe
Arctic APL71224XLW3
Masina de spalat rufe
Arctic APL71024XLW3
Masina de spalat rufe
Bosch WAN28160BY
Masina de spalat rufe cu uscator Samsung
Masina de spalat rufe
Arctic APL91023XLW0

Aragazuri

Achiziționarea unui aragaz poate fi o decizie mai grea de luat, comparativ cu alte electrocasnice, asta pentru că prețul nu este singurul factor decisiv. În funcție de nevoia fiecăruia, există aragaz clasic cu ochiuri, aragaz cu cuptor pe gaz, aragaz electric cu cuptor electric, aragaz mixt (plită pe gaz și cuptor electric) și aragaz cu inducție.

Aragaz pe gaz – Aragazele pe gaz sunt printre cele mai utilizate modele, deoarece se pot folosi atât cu butelie, cât și prin racordarea la centrala de gaz.

Aragaz electric – Aragazele electrice sunt cele mai potrivite modele în zonele în care nu există branșament la gaz.

Citește și: Cum să-ți alegi laptopul potrivit. Vezi criteriile și recomandările de care să ții cont

Aragaz mixt – Aragazurile mixte pot folosi atât gazul, cât și electricitatea.

Aragaz cu inducție – Aragazele cu inducție au devenit populare datorită timpului mai scurt de gătire. De exemplu, pe un aragaz cu inducție apa fierbe cu patru minute mai repede, comparativ cu un aragaz obișnuit.

Aragaz cu plită incorporabilă – Aragazurile cu plită incorporabilă sunt moderne, ocupă mai puțin spațiu în bucătărie și prezintă aceleași caracteristici ca în cazul celorlalte modele.

Aragaz Arctic AGM5500F
Aragaz Beko FSE62110DX
Aragaz Arctic AEM5611DTLA
Aragaz Arctic AGM5511DTTL
Aragaz Beko FSGT62110GWO
Aragaz Beko FSM52330DAO

Cuptoare

În ceea ce privește cuptoarele, piața oferă o gamă largă de modele potrivite pentru nevoia fiecărui consumator.

Cuptor pe gaz – Avantajul cuptorului pe gaz este controlul asupra flăcării. Consumatorii pot ajusta flacăra în funcție de cât de rapid sau lent vor să gătească.

Citește și: Black Friday 2022. Ce parfum să-ți cumperi în funcție de zodie

Cuptor electric – Cuptorul electric se încălzește mult mai repede decât un cuptor pe gaz, iar căldura este distribuită, astfel încât, alimentele să se gătească uniform.

Cuptor cu microunde Samsung MS23K3515AK/OL
Cuptor cu microunde Samsung MS23K3513
Cuptor cu microunde Samsung GE83X
Cuptor incorporabil Arctic AROIM25603X
Pachet: Cuptor incorporabil Arctic AROIM24500BC
Pachet Cuptor incorporabil Arctic AROSC21130BD

Frigidere

În cazul frigiderelor, preferințele consumatorilor cresc de la an la an. Dacă până acum câțiva ani era important ca frigiderul să fie spațios și ca mâncarea să se păstreze cât mai bine, în prezent, consumatorii doresc ca frigiderul să îndeplinească cât mai multe funcții.

Pe lângă funcțiile îndeplinite, consumatorii mai țin cont de capacitatea frigiderului (numărul de rafturi și de litri), eficiența energetică și dimensiunea frigiderului.

Combina frigorifica Arctic AK54270M30W
Combina frigorifica Arctic AK60366M40NF
Combina frigorifica BEKO RCNA406E40ZXBN
Combina frigorifica Arctic AK60350M30W
Combina frigorifica Samsung RB34T600CSA/EF
Combina frigorifica Beko RCNA366E40ZXBN

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite