ADVERTISEMENT

Black Friday 2022. Magazinele care și-au anunțat reducerile de anul acesta. Fii pe fază pentru cele mai bune oferte!

Black Friday 2022/ Freepik
Black Friday 2022/ Freepik

Black Friday 2022. Dacă e noiembrie, atunci clar e și luna reducerilor! Cele mai multe magazine online și offline au dau startul campaniei de Black Friday. Vezi în materialul de mai jos lista cu magazinele care și-au anunțat deja reducerile de anul acesta și fii pe fază pentru cele mai bune oferte.

Campania de reduceri de Black Friday este cea mai așteptată zi din an, atât de pasionații de cumpărături, cât şi de comercianți. O mulțime de produse vor fi reduse cu până la 80%, fiind momentul oportun pentru a-ți achiziționa lucrurile de care ai nevoie la cel mai bun preț.

eMAG

Cel mai mare retailer din România a stabilit data de 11 noiembrie pentru promoțiile mult așteptate din 2022. De obicei, eMAG nu dezvăluie ora exactă la care dă startul campaniei de Black Friday, însă anul trecut acesta a dat startul reducerilor de dimineață. Astfel că, persoanele matinale nu vor avea o problemă în a prinde stocurile întregi și îşi vor putea cumpăra produsele dorite înainte ca acestea să se epuizeze.

Flanco

Flanco a început ediția de Black Friday 2022 pe 21 octombrie și va ține până pe 30 noiembrie. Reducerile vor fi aplicate în toate cele 154 de magazine ale sale din țară, precum și online. Retailerul susține că, pe parcursul celor aproape șase săptămâni, va actualiza periodic stocurile și va adăuga noi produse în oferta de Black Friday, menținând prețurile reduse până la finalul campaniei, potrivit economedia.ro.

evoMAG

Retailerul electro-IT evoMAG a dat startul promoțiilor de Black Friday pe 28 octombrie și oferă discount-uri de până la 80%, la peste 165.000 de produse, din circa 6.000 de repere. evoMAG desfășoară Black Friday 2022 în intervalul 28 octombrie – 27 noiembrie, pe parcursul a patru runde de reduceri. În fiecare nouă rundă de Black Friday vor fi incluse și produse diferite, care nu au beneficiat, anterior, de reduceri. Compania estimează o creștere de aproximativ 10% a vânzărilor în perioada de Black Friday 2022, față de perioada similară a anului trecut.

Fashion Days

Black Friday 2022 la Fashion Days are loc pe 7 noiembrie și este evenimentul de shopping cu cele mai multe oferte și promoții Black Friday, pregătite special pentru aceasta zi. Oferta Black Friday România la Fashion Days cuprinde opțiuni nelimitate de piese vestimentare, încălțăminte și accesorii pentru femei, bărbați și copii, de la branduri de top. Fashion Days aduce peste 2 milioane de produse în stoc și branduri premium noi în selecția specială pentru acest eveniment: Off White, Palm Angels, Golden Goose, Alexander McQueen, Nautica, TechnoMarine si multe altele.

PC Garage

Dacă ai în plan să-ți cumperi un laptop nou sau noi componente pentru cel pe care îl ai deja, atunci Black Friday 2022 este cu siguranță cea mai bună ocazie pe care o poți avea pentru a cumpăra ceea ce îți dorești la cele mai bune prețuri din an. PC Garage fură startul perioadei de reduceri cu Black Friday Devreme. Pe toată perioada acestei campanii vei putea beneficia de reduceri de până la 53% la tot felul de produse din categoriile componente, periferice, monitoare, sisteme de gaming, accesorii și laptopuri de gaming.

Cărturești

Cărturești nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind un concept care nu numai că funcționează ca o librărie și loc fizic (și virtual) unde micile plăceri ale vieții sunt toate la un loc, fie că vorbim de turtă dulce, cafea, ceai, ciocolată, muzică sau film, ci este și agent cultural care de-a lungul timpului s-a implicat în proiecte de cultură extrem de frumoase și pline de beneficii pentru noi toți. Compania se așteaptă să dea drumul la reducerile de Black Friday pe data de 11 noiembrie.

HelpNet

Farmacia HelpNet a dat deja startul reducerilor de Black Friday 2022. Găsești deja pe site-ul lor oferte la cele mai căutate produse de îngrijire personală și nu numai. Fii pe fază pentru a prinde cele mai bune oferte!

Lista se va actualiza în momentul în care mai multe companii își vor anunța campaniile.

Te-ar putea interesa și