Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Cu ce se ocupă acum actorii de la Hollywood care nu mai joacă în filme

Cu ce se ocupă acum actorii de la Hollywood
Cu ce se ocupă acum actorii de la Hollywood

Mulți dintre actorii cu care suntem familiarizați au ajuns să nu mai joace în filme sau seriale, ci să-și schimbe ocupația sau să urmeze o idee de reprofilare. Poate că multe dintre aceste schimbări ne-au uimit sau au început să ne cam pună semne de întrebare, însă, fiecare dintre noi, știm ce este mai bine pentru noi înșine și ajungem să prindem experiență în timp, poate ajungând să deprindem alte pasiuni și îndeletniciri.

Ca urmare, am realizat o listă de cinci actori cunoscuți, pe care, cu siguranță, îi știți din diverse filme sau seriale.

Macaulay Culkin – tată și antreprenor

Culkin a cunoscut celebritatea încă de mic, însă, înainte de a-l cunoște din faimosul film Singur acasă, acesta a apărut și în filmul My Girl, dar și în Wish Kid. Mai apoi, a ajuns să colaboreze cu diverse producții, printre care „The Good Son”, „Richie Rich” sau „Saved”. Născut în America, mai exact, New York, acesta a lansat brandul Bunny Ears, în anul 2017, care acum are și un site web și un podcast.

Citește și: Cum arată cel mai bătrân supermodel din lume. Are 91 de ani și a pozat nud într-o ședință foto impresionantă

Legat de viața sa amoroasă, acesta a fost împreună cu Mila Kunis, în jur de 9 ani, despărțindu-se în anul 2011. În prezent, Macaulay are o relație cu Brenda Song, cu care are un copil, pe Dakota, de 1 an. Actorul l-a denumit pe fiul său după sora lui, care a decedat în anul 2008.

Freddie Prinze Jr.

Carismaticul nostru actor a renunțat la actorie și s-a dedicat trup și suflet gătitului și bucătăriei. Acesta e și soțul actriței Sarah Michelle Geller, împreună cu care are doi copii. Freddie iubește foarte tare să gătească și a început să scrie foarte multe cărți de bucate.

Kevin Jonas

Kevin, în vârstă de 30 de ani acum, este unul dintre fondatorii trupei Jonas Brothers. Cunoscut și ca Kevin Jonas sau K2, acesta a renunțat la viața de actorie, iar momentan, s-a dedicat antreprenoriatului.

Mara Wilson

Mara e cunoscută în lumea cinefililor, din rolurile sale care i-au adus faima, mai exact, „Matilda” (1996) și” Dna Doubtfire” (1993). Aceasta a renunțat la faimă și la viața de pe ecrane, dedicându-se scrisului și artei de a povesti.

Citește și: Kate Moss dezvăluie cel mai intim lucru din relația ei cu Johnny Depp. Modul neconvențional în care actorul i-a dăruit un colier cu diamante

Frankie Muniz

În caz că nu îl știți după nume, vă dau două cuvinte: minciună și agent. Frakie a jucat în faimoasele producții, „Agentul Cody Banks” (2003) și „O minciună gogonată” (2002). În prezent, acesta nu mai activează în lumea actoriei, ci s-a dedicat curselor de mașini.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite